tiistaina, huhtikuuta 03, 2007

JKL-TRE-HKI

Talviloma, elämäni ensimmäinen sellainen. Kuinka monen työpaikalla on kuultu tänä talvena se, että kun työntekijä palaa viikon tauoltaan, hän avautuu heti siitä, miten sairasti koko viikon? Niin se vaan menee. Sunnuntaina hana aukesi ja tänäkin aamuna meni ainakin kuusi nenäliinaa ennen kello 12:sta. Kivakiva. Allerginen nuha olkoon diagnoosi.

Vaikka olen Matin kämpillä Tampereella varmaan kymmeniä kertoja nyppinyt levyostoksistani hintalappuja pois, tulee se lapsenomainen innostus joka kerta, kun pääsee käsiksi vanhan Swamp Musicin euron hyllyyn.

Matille ostin Last Days Of Aprilin Ascend to the Starsin eurolla täysin uutta vastaavassa kunnossa - te myöhäset voitte ostaa tämän huippulevyn vaikka uuden Swampin nettikaupasta noin 18 eurolla... Samaten ainakin kolme muuta euron levyistäni löytyi tuohon ovh-hintaan Swampin nettikaupasta. Kannattaa siis käydä paikan päällä tekemässä löytöjä. Se toki on myönnettävä, että alehyllyn läpi käyminen vaatii aikaa, viitseliäisyyttä ja laajan käsityksen niistä yhtyeistä, mitä omaan hyllyynsä haluaa, mutta euron huti ei ole kallis huti.

Last Days Of April - All Will Break mp3

Illaksi matkasin sitten Helsinkiin Anzalle Gang Of Fouria ja euron Pahaa Kaksosta tuliaisina. Torstaille suunnitteltu kotimatka junalla rupesi huolestuttamaan, kun junalippua ei vielä ole. Ensikokemukseni VR:n nettikaupasta eivät kyllä kehuja saa: joko en osaa tai se on paska. Olin jo pääsemässä maksamaan, mutta Firefoxilla luottokorttimaksu ei onnistunut, kun sivu mikä aukesi oli tyhjä - valitsi korttivaihtoehdoksi minkä tahansa. IE:llä matkan varaus ei enää onnistunutkaan, kun näytti täyttä. Olin jo kokeilemassa aiempaan junaan, mutta kas, kello löi yli puoli kahdentoista ja VR:n nettikauppa meni kiinni. Siis sulkeutui, ei onnistu enää.

Mikä vuosi tänään on?

Joka tapauksessa huomenna/tänään Tavastialle ja Celtic Frost, Kreator ja Watain runttaavat.