keskiviikkona, tammikuuta 10, 2007



Oli pakko päästä kuluttamaan. Viime syksynä - vai oliko se kesänä - Anttilasta osui silmiin Rimakauhua ja rakkautta -sarjan 1. tuotantokausi kympillä. Sarjaa ei ollut katsonut vuosiin, joten se viihdytti kutkuttavasti. Alkaen tänään Anttila myy myös seuraavaa kolmea kautta kympin kappale. Pakkohan se oli lähteä keskustaan kuluttamaan ja ostamaan itselle lisäviihdykettä.

Rimakauhua ja rakkautta taitaa olla sieltä tavanomaisimmista sarjoista, mitä voi itselleen hyllyyn hankkia, mutta se on niin viihdyttävää, että sen seurassa viihtyy. Jotta uskottavuus säilyisi, on mainittava, että ylläolevassa kuvassa ei näy ensimmäisen kauden koteloa, koska se on anopilla lainassa. Ja sitten aamulla autossa kuuntelen Carcassia.

Ruksi seinään muuten siitäkin, että Mirva osti tänään levyn. Ensimmäisen sinä aikana, kun olemme olleet yhdessä eli yli yhdeksään vuoteen. Levyhankinta oli rummutetusta levyalesta, lankaan mentiin siinäkin. Hyvin impulsiivinen hankinta oli Norah Jonesin Come Away With Me. Hmm.

Levyalessa haisee hieman se, että valikoima ainakin näin lyhyellä tutustumisella on melko rajattu. Jos (vanhoja) levyjä ostan, niin täydentelen mieluummin levykauppojen alelaareista tai midprice-kokoelmista. Esimerkiksi viime perjantai lähti Äxästä mukaan Ministryn Psalm 69, hintaan €6,90. Se levy vaan määrää.

Kaikista hauskin levyale on silti Tampereella vanhan Swampin euron hyllyt ja parin euron löydöt. Miami-yhtyeen levy lähti joulun alla kolmella eurolla ja Veljeni Valas -yhtyeen utuilua sillä eurolla. Ei paha.